VELKOMMEN

VELKOMMEN til Anne Dorte og Marias nye hjemmeside. Vi opruster over en bred kam, nye sange, nye turneer, og ny hjemmeside. Fremover vil du her kunne følge med i vores projekter, studieindspilninger, TV optrædener, musikudgivelser, koncerter og hvad der iøvrigt er aktuelt. Du kan bevæger dig rundt i menupunkterne, hvis du skal bruge koncertkalender, kontaktinformation, billedgalleri mm.

Den 21. september i Blokhus har vi officielt premiere på vores akustiske turne 17/18, det sker på på Spillestedet i Blokhus kl 20.00, og der skulle i skrivende stund være få billetter.

Efter vores snigpremiere på Samsø i sommer at dømme, så fortsætter festen fra vores festivaljobs og store koncerter ind i de mere intime rammer. Man får mulighed for at sidde ned … men man kan jo altid rejse sig – og man kan helt sikkert synge med på alt fra Indianer til Ud under åben himmel, og måske føle sig som en del af En lykkelig familie eller ligefrem af et Mandagstævnemøde. Vi kommer sammen med  “Det lykkeligste lille band” der består af kapelmester og percussionist: Mads Michelsen, samt vores faste keyboardmand: Peter Dencker og ligeledels faste guitarist: Johan Jørgensen.

 

%d bloggers like this: