Tak for turen

Vi fik skudt vores længe ventede forårstur igang den 3. marts i Tønder og har indtil igår rejst landet tyndt og spillet for en masse glade mennesker.

24 jobs på to måneder – kun afbrudt af en slem lungebetændelse, der lagde Anne Dorte ned på 3 koncerter. De to af dem, Bygningen i Køge og Elværket i Holbæk, fandt vi heldigvis nye datoer til. Mens Odense desværre må vente lidt endnu. Se mere på vores koncertkalender.

Det har været en vidunderlig tur, med det fineste, velspillende band og vores geniale crew som vi føler os dybt taknemmelige for. De har båret os og musikken igennem hele turen med stor kompetence og kærlighed. Og så er de virkeligt søde og dejlige mennesker.

Nu vil vi forberede os til sommerens koncerter og vende tilbage lige straks med fuld skrue på show.

I mellemtiden kan I genhøre denne perle af en sommersang.
Tak for denne gang♥️

%d bloggers like this: