FLYTNING AF VORES FORÅRSTURNE

Som alle andre, er vi hårdt ramt af coronapandemien. Vores forårsturne, som vi havde forberedt os på, og glædet os til i næsten et år, blev stoppet efter 3 koncerter. Vi går rundt om os selv, ligesom mange, mange andre, og føler os underligt amputerede. Det meste af tiden er gået med  at flytte koncerterne, og indtil videre er det lykkedes at rykke de fleste af dem frem til maj og juni og enkelte til september. Vi håber virkelig,  og krydser fingre for, at Danmark bliver genåbnet inden da, så vi endelig kan møde publikum og lufte sangene og os selv. Til den tid, har vi med garanti så meget energi og trang til at være sammen med jer og musikken, at vi tror, det må blive helt fantastisk.
På snarligt gensyn:

NY TURNELISTE – Akustiske dansekoncerter:
5/3  – ODEON, Odense – er afholdt
6/3 – Volkerts Fylke, Kolding – er afholdt
7/3 – Borgerforeningens kulturhus, Svendborg – er afholdt
7/5 – Fermaten, Herning
8/5 – Musikrampen, Silkeborg
21/5 – Tøjhuset, Fredericia
29/5 – Paletten, Viborg
4/6 – Kino Vino, Nyborg
12/6 – Viften, Rødovre
6/9 – Ringkøbing (lukket)
11/9 – Bromølle Kro, Jyderup
TBA – Portalen, Greve
TBA – Folkets Hus, Struer
TBA – L’Education Nationale, København

%d bloggers like this: